Laden... Even geduld...
Bel ons 0416-690601

Vakhandel

Voor onze Crivino vakhandelklanten hebben we een speciaal bestelgedeelte ingericht. Je kunt je als horeca-ondernemer of detailist registreren op deze website. Nadat wij je gegevens gecontroleerd hebben, geven wij je toegang tot het vakhandeldeel van Crivino Italiaanse Wijnen.

Crivino Italiaanse Wijnen stelt het bijzonder op prijs dat de vakhandelklanten voldoende vertrouwen in ons hebben en houden om italiaanse wijnen te leveren, die perfect aansluiten bij de gerechten en zodoende een meerwaarde creëren. De diversiteit van Italiaanse wijnen is ongekend en wij blijven ons inspannen om regelmatig verrassende nieuwe italiaanse wijnen aan ons assortiment toe te voegen die wij altijd rechtstreeks van de Italiaanse wijnboer importeren. Daarmee kunnen wij ook onze wijnen aangenaam prijzen.

De correcte manier en een vlotte levering van de bestelling spreekt onze vakhandelklanten aan. Wij willen deze manier van samenwerken graag in de toekomst blijven handhaven. En om je nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij voor je dit speciale gedeelte aangemaakt.

Tevens kunt je als vakhandelklanten terecht bij ons voor je relatiegeschenken. Er zijn verschillende creatieve mogelijkheden bespreekbaar.

Crivino organiseert op aanvraag met enige regelmaat wijnproeverijen op locatie, eventueel gecombineerd met een wijn/spijsevenement. Zelfs bestaat de mogelijkheid om de wijnboer van een bepaalde wijnstreek/omgeving uit Italië te laten deelnemen voor een sfeervolle en gepaste bijeenkomst. Wij hebben hier positieve ervaringen over mogen uitwisselen.

Voor nadere informatie bel of mail ons. Zie hiervoor onze contactgegevens.


Nieuwsbrief