Laden... Even geduld...
Bel ons 0416-690601

Zakelijk

banner-zakelijk.jpg

Voor onze zakelijke klanten hebben we een speciaal bestelgedeelte ingericht. Je kunt je als horeca-ondernemer of detaillist registreren op deze website. Nadat wij jouw gegevens gecontroleerd hebben, geven wij je toegang tot dit gedeelte.

Wij stellen het bijzonder op prijs dat onze horecaklanten voldoende vertrouwen in ons hebben en houden om wijnen te leveren, die perfect aansluiten bij de gerechten en zodoende een meerwaarde creëren. Per slot van rekening kun je als chef geen gerecht bedenken of er past wel een Italiaanse wijn bij. De diversiteit is ongekend en wij blijven ons inspannen om regelmatig verrassende nieuwe wijnen aan ons assortiment toe te voegen die wij altijd rechtstreeks van de wijnboer importeren. Daarmee kunnen wij ook onze wijnen aangenaam prijzen.

De correcte manier en een vlotte levering van de bestelling spreekt onze zakelijke klanten dan ook aan. Wij willen deze manier van samenwerken graag in de toekomst blijven handhaven. En om je nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij voor jou dit speciale gedeelte aangemaakt.

Tevens kun je als zakelijke klant bij ons terecht voor je relatiegeschenken. Er zijn verschillende creatieve mogelijkheden bespreekbaar.

Crivino organiseert op aanvraag met enige regelmaat wijnproeverijen op locatie, eventueel gecombineerd met een wijn/spijsevenement. Zelfs bestaat de mogelijkheid om de wijnboer van een bepaalde wijnstreek/omgeving uit Italië te laten deelnemen voor een sfeervolle en gepaste bijeenkomst. Wij hebben hier positieve ervaringen mee.

Voor nadere informatie bel of mail ons. Zie hiervoor onze contactgegevens.


Nieuwsbrief